10e verjaardag van de ICT inspiratiedag.
Dat moeten we samen vieren!

Van 2011 tot 2031

De wereld veranderde de voorbije 10 jaar nog nooit zo snel. Moore leerde ons al dat de komende 10 jaar nog exponentieel zullen evolueren. Het voorbije jaar heeft duidelijk gemaakt dat we op een scharnierpunt zitten. 

Tijdens deze speciale verjaardagseditie leggen we de brug tussen het verleden en de toekomst: een terugblik op 10 jaar ICT en technologie en een toekomstvisie op de komende 10 jaar. Inzichten die we samen met onze partners graag met jullie delen op deze 10de verjaardag.

Inspirerend all-in online event

Van 10 tot 12 uur en van 13 tot 15:30 uur

Up-to-date in één dag

Ontdek in één dag de nieuwste ICT en technologie trends, toekomstconcepten en innovaties.

Keynotes & panelgesprekken

Volg inspirerende keynotes, panelgesprekken en trendinterviews met ICT pioniers, klanten, vakspecialisten en partners.

Netwerken

Ga in interactie met meer dan 500-tal peers uit de ICT-sector en deel je ervaringen. Volledig online, maar zoals op een echt fysisch evenement!

Innovatieve partners

Ontdek hoe ICT en technologie de afgelopen 10 jaar evolueerden en hoe de komende 10 jaar eruit zullen kunnen zien.

Welke onderwerpen kan je verwachten?

ICT-trends

Maak je organisatie klaar voor de revolutionaire veranderingen die ons de komende 10 jaar te wachten staan. De impact van technologie en ICT zal immers eens zo hard onze manier van werken bepalen.

Infrastructuur en netwerk

De fundering voor een effectieve organisatie. Ontdek allerlei oplossingen om voor een efficiënt “anywhere operations model” te gaan.

Cybersecurity

Meer dan ooit een hot topic en volgens velen het belangrijkste aandachtspunt voor alle bedrijven. Krijg een overzicht van wat er leeft in “cyber security land” en ontdek de laatste nieuwigheden.

Cloud & managed services

Krijg een overzicht van de allernieuwste evoluties en innovaties in het “cloud & managed services landschap” Oplossingen waar je hele organisatie productiever van wordt.

AI & iOT

Twee prominente evoluties die bedrijven nu al in hun strategie moeten meenemen. Doordachte implementaties kunnen organisaties talloze opportuniteiten bieden. Wat kunnen AI en IoT voor jouw organisatie betekenen?

Powered by

 
 

Stip 11 maart 2021 aan in je agenda en schrijf nu in: