Securitas
ICT inspiration day on demand2021-06-01T09:52:28+00:00

Herbeleef de ICT Inspiratiedag

Herbeleef de ICT Inspiratiedag

De 10e editie van de ICT Inspiratiedag zit erop! Een terugblik op 10 jaar ICT en een vooruitblik op de volgende 10 jaar. Een hele uitdaging maar razend interessant! Kon je er niet bij zijn of wil je een inspiratiemoment herbeleven? De ICT Inspiratiedag is nu beschikbaar on-demand en waar je wil. Herbekijk nu één of meerdere presentaties

(P)reviewing 10 years of ICT & technology

Maak je organisatie klaar voor de revolutionaire veranderingen die ons de komende 10 jaar te wachten staan. De impact van technologie en ICT zal immers eens zo hard onze manier van werken bepalen.

Infrastructuur & netwerk

De fundering voor een effectieve organisatie. Ontdek allerlei oplossingen om voor een efficiënt “anywhere operations model” te gaan.

Cybersecurity

Meer dan ooit een hot topic en volgens velen het belangrijkste aandachtspunt voor alle bedrijven. Krijg een overzicht van wat er leeft in “cyber security land” en ontdek de laatste nieuwigheden.

Cloud & managed services

Krijg een overzicht van de allernieuwste evoluties en innovaties in het “cloud & managed services landschap” Oplossingen waar je hele organisatie productiever van wordt.

AI & IoT

Twee prominente evoluties die bedrijven nu al in hun strategie moeten meenemen. Doordachte implementaties kunnen organisaties talloze opportuniteiten bieden. Wat kunnen AI en IoT voor jouw organisatie betekenen?

Powered by